Unieke websites op maat. Al vanaf 499,-

Een design helemaal op maat gemaakt

Past zich aan elk scherm aan, ook mobiel

Goed vindbaar in zoekmachines

Zelf eenvoudig aanpassen met een CMS

Razendsnelle laadtijden

Op maat gemaakt ontwerp

Sitely websites worden op maat ontworpen en gemaakt, zonder gebruik te maken van een kant-en-klaar templates of thema's. Samen met jouw kijken we hoe we jouw bedrijf het beste kunnen overbrengen en vertalen dit naar een moderne website die je bezoekers aanzet tot actie. 

fullheight-11
sitely2illustraties-07

Met een doel voor ogen

Je hebt een doel met je website, of dat nu verkopen, inspireren of vertellen is. Logisch natuurlijk, maar wel heel belangrijk. We nemen dit mee in het ontwerpproces zodat je website zo effectief mogelijk voor jouw onderneming werkt. 

Social media, nieuwsbrieven en meer

Op zoek naar die ene functionaliteit? Geen probleem. Onze websites zijn standaard voorzien van mogelijkheden als social media, MailChimp en Google Maps integratie. Ook bieden we contactformulieren, fotogalerijen en meer opties standaard aan. 

Technisch helemaal in orde

Bij een website van Sitely mag je er van uit gaan dat je website jaren mee kan en technisch helemaal naar behoren werkt. Daarnaast zorgen we er met onze hosting voor dat je website altijd razendsnel laad, altijd de laatste (beveiligings)updates heeft en actief wordt beschermd tegen hack aanvallen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Websites op maat al vanaf 499,-*

Zoekmachine geoptimaliseerd

Je hebt niet veel aan een website als deze onvindbaar is voor jouw doelgroep. Onze maatwerk websites zijn standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines en ons CMS geeft direct aan hoe je een pagina kan verbeteren om beter te scoren.

sitely2illustraties-10
sitely2illustraties-08

Altijd aanpasbaar

Jouw website bouwen we modulair op zodat deze aanpasbaar blijft. Heb je over een paar jaar andere eisen? Dan hoeft niet je hele website opnieuw gebouwd te worden en kunnen we updaten, aanpassen en toevoegen waar nodig.

Maximale beveiliging

In combinatie met Sitely Managed Hosting houden wij je site veilig met automatische veiligheidsupdates, DDoS bescherming, dagelijkse virusscans, backups en software updates. Je hoeft hier zelf niets voor te doen.

sitely2illustraties-09

Fantastische service

Kom je een bug tegen? Dan lossen we dat gratis voor je op, ook als dat pas een jaar later is. We doen namelijk niet aan verjaringstermijnen. Bovendien zijn we 7 dagen per week beschikbaar om je te helpen met al je vragen over je website.  

Jarenlange ervaring

Bij Sitely hebben we jarenlang ervaring met het creëren van websites. Je mag er dan ook vanuit gaan dat het design van je website lang mee kan en dat deze technisch probleemloos en snel blijft werken. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Sitely

Copyright 2018 | Sitely BV

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en eventuele andere heffingen.
*€499,- exclusief btw op basis van een basis website pakket afsloten in combinatie met Sitely hosting (niet inbegrepen). Meer informatie