Disclaimer

Terug naar voorwaardenoverzicht

Sitely B.V. (Kamer van Koophandel: 64409988), verleent u hierbij toegang tot sitely.nl en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen.

Sitely B.V. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid

Sitely B.V. spant zich in om de inhoud van sitely.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op sitely.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Sitely B.V..

In het bijzonder zijn alle prijzen op sitely.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op sitely.nl. Sitely B.V. oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op sitely.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Sitely B.V. nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Sitely B.V. en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Sitely B.V., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Sitely

Copyright 2018 | Sitely BV

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en eventuele andere heffingen.
*€499,- exclusief btw op basis van een basis website pakket afsloten in combinatie met Sitely hosting (niet inbegrepen). Meer informatie