Over Sitely

Tot je dienst.

Over ons

Bij Sitely zijn we van mening dat de huidige webdesign branche wel eens een opfrisbeurt kan gebruiken.

Voor een website heb je grofweg op dit moment drie opties: je bouwt zelf een website met een online editor, je laat iemand anders een kant-en-klaar-design website maken of je laat voor een hoog bedrag een volledige op maat ontworpen website bouwen.

Bij Sitely proberen wij een brug te slaan tussen de laatste twee opties. Door onze software universeel toepasbaar te maken, zoveel mogelijk te automatiseren en efficiënt te werken kunnen wij websites met een design helemaal op maat gemaakt aanbieden voor een fractie van de prijs.

We prijzen onze diensten eerlijk en transparant. Je weet van tevoren waar je aan toe bent en je kunt precies zien waar de kosten van je website vandaan komen, deze specificeren we per onderdeel uit.

Bovendien staan wij achter ons werk: we blijven websites onderhouden en zorgen ervoor dat deze er voor jaren na oplevering nog goed bij staan door onze managed hosting, waarbij website onderhoud is inbegrepen.

Onze gegevens

Sitely B.V.

KvK: 64409988
BTW: NL855655409B01
IBAN: NL60 BUNQ 2290 0490 93 (niet voor betalingen)
Contact: [email protected]

Vestigingsadres:

Soestdijkseweg Zuid 251A
3721AE Bilthoven
Geen bezoekersadres

Sitely

Copyright 2018 | Sitely BV

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en eventuele andere heffingen.
*€499,- exclusief btw op basis van een basis website pakket afsloten in combinatie met Sitely hosting (niet inbegrepen). Meer informatie