Help & veel gestelde vragen

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Waarom een website op maat?

Naast dat een website informatie verschaft en een visitekaartje is geeft deze ook de sfeer en het gevoel dat uniek is aan jouw bedrijf. Met een standaard template heb je een grote kans om generiek over te komen omdat deze templates zijn ontworpen om voor zoveel mogelijk toepassingen bruikbaar te zijn.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Ja, dat kan. Met een content beheer systeem kan je zelf eenvoudig aanpassingen maken aan jouw website nadat wij deze hebben opgeleverd. Denk hierbij aan nieuwe blogberichten schrijven, pagina's toevoegen, teksten aanpassen of afbeeldingen veranderen.

Is mijn website goed vindbaar in zoekmachines?

Het is van meerdere factoren afhankelijk of je website goed presteert in zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat je website technisch goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines. De inhoud van je website speelt echter ook een grote rol waar je zelf invloed op hebt.

Hoe lang duurt het bouwen van een website?

Afhankelijk van de drukte bij ons en de hoeveelheid werk die de opdracht vereist duurt het bouwen van een website gemiddeld tussen de 2 en 8 weken.

Kunnen jullie een bestaande website updaten?

Neem hiervoor contact op, dit verschilt namelijk per website. Vaak is het wel zo dat een geheel nieuwe website die eventueel dezelfde structuur of design elementen als de vorige website heeft de voorkeur geniet.

Wat kost een website?

Websites door ons gemaakt kosten vanaf 499,- excl. btw. Hierbij gaan we uit van een normale website met 6 pagina's. Laat je in je offerteaanvraag blijken dat je meer functionaliteit nodig hebt, dan zie je dit weerspiegeld in onze vrijblijvende offerte.

Naast eenmalige kosten heb je ook hosting kosten, dit zijn de kosten om jouw website online beschikbaar te maken zodat deze zichtbaar is op het internet.

Wat is webhosting?

Als je een website hebt gebouwd is deze niet gelijk zichtbaar op het internet, dit is waar webhosting voor wordt gebruikt. Webhosting houdt in dat een server de bestanden van je website beschikbaar maakt zodat deze via het internet zichtbaar is.

Biedt Sitely webhosting?

Jazeker! Wij bieden je met Sitely Managed Hosting een totaaloplossing voor je website. Onze hosting is managed, wat inhoudt dat er een onderhoudscontract voor je website bij in zit. Je website is dus altijd voorzien van de laatste (veiligheids)updates en blijft snel toegankelijk. Ook maken we dagelijks back-ups.

Maken jullie responsive websites?

Standaard zijn al onze websites responsive en mobiel vriendelijk.

Kan ik jullie bellen?

We hebben geen telefoonnummer en focussen ons op e-mail en voor spoedvragen onze Twitter account @SitelyNL. Zo kunnen we je zo snel mogelijk helpen en hebben we gelijk de beschikking over de gegevens die wij nodig hebben.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Sitely

Copyright 2018 | Sitely BV

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en eventuele andere heffingen.
*€499,- exclusief btw op basis van een basis website pakket afsloten in combinatie met Sitely hosting (niet inbegrepen). Meer informatie